Over Dee

Dee Vegetables Header

“Vegan, maar niet zoals je het kent. Lekker, vullend en voedzaam – het woord Goodness gebruik ik niet voor niets!”

Ik bedacht Dee’s Wholefoods in mijn eigen keuken. Ik heb altijd voor mezelf willen werken en ik wist gewoon zeker dat mensen klaar waren met saai eten, boordevol toevoegingen.

I ruilde mijn auto in voor een busje en begon iedere avond na mijn werk met het maken van groenteburgers, die ik verkocht op de markt. Iedereen die ze proefde was onmiddelijk verkocht. Ik besloot daarom ontslag te nemen, een verpakking te ontwikkelen en te proberen mijn burgers in supermarkten te gaan verkopen. Na een poosje kreeg ik talloze brieven van mijn klanten waarin ze me vroegen om mijn assortiment uit te breiden. De Groentepotjes, Quinoapotjes en verschillende vegan worstjes zijn het resultaat!

Als voedingsdeskundige geloof ik dat als je beter eet, je je ook beter voelt. Zo simpel is het. Daarom gebruik ik alleen de beste natuurlijke en biologische ingrediënten die vol zitten met gezonde voedingsstoffen en geen slechte dingen bevatten; geen gluten of onnatuurlijke toevoegingen, geen soja, geen zuivel, GMO’s of tarwe.

En allemaal zonder vlees. Eet smakelijk!

Dee Signature

Check hier onze laatste road trip